به گزارش خبرگزاری مهر، حسین صفایی در نشست خبری که امروز دوشنبه در محل این سازمان برگزار شد اظهار داشت: در عرضه مواد غذایی ماه رمضان که مواد پروتئینی به اندازه کافی در آن پیش بینی شده است، مرغ منجمد تنظیم بازار با قیمت هر کیلو دو هزار و 650 تومان، که تفاوت عمده ای با سطح شهر دارد عرضه می شود. همچنین انواع گوشت قرمز با قیمت تعادلی، قند و شکر، روغن، برنج داخلی و وارداتی، خرما، چای و عسل با قیمت مناسب و ارزانتر از سطح شهر عرضه می شود.
وی با تاکید بر اینکه در صورت کشش بازار، این عرضه تا پایان ماه رمضان ادامه می یابد گفت: میدانهای شهید لواسانی، صادقیه، بهمن، آزادی، پیروزی، هروی، استاد نظر، هفت چنار، شهید غیبی، ازگل، قصر، دماوند، بعثت و یک نمایشگاه در خارج از میادین به عرضه سبد ویژه در ماه رمضان می پردازند.
مدیرعامل سازمان میادین با اشاره به افزایش قیمت گوشت مرغ در سطح شهر بیان داشت: از صبح فردا مرغ منجمد با قیمت هر کیلو دو هزار و 650 تومان در اکثر بازارهای سازمان میادین تا سقف 100 تن در روز عرضه می شود.
بهره برداری از دو پایانه فروش مواد پروتئینی تا پایان سال
مدیرعامل سازمان میایدن میوه و تره بارشهرداری تهران گفت: گوشت گوسفندی گرم وارداتی از قرقیزستان و استرالیا نیز در بازارهای سازمان با قیمتی در حدود هر کیلو 10 هزارتومان عرضه می شود. گوشت وارد شده از بلاروس نیز گوشت گاو و گوساله بوده که به صورت وکیوم شده در میادین عرضه می شود.
صفایی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به کیفیت و سلامت مواد پروتئینی ازبهره برداری از دو پایانه عمده فروشی مواد پروتئینی خبر داد و افزود: به جز پایانه میدان بهمن که هم اکنون در حال کار است یک پایانه در شرق تهران، میدان پیروزی و یک پایانه در غرب تهران، میدان آزادی در حال احداث است و تا پایان سال بهره برداری می شود. با بهره برداری این دو پروژه سطح کنترل دو سوم مواد پروتئینی سطح شهر که از سازمان میادین تهیه می شود افزایش می یابد.
راه اندازی 40 بازار میوه و تره بار تا پایان سال
مدیرعامل سازمان میادین از افزایش تعداد بازارها در سال جاری نیز خبر داد و اظهار داشت: 121 بازار در تهران قرار دارد که تا پایان سال این تعداد تا 160 مورد افزایش می یابند.
صفایی افزود: از مجموع 40 بازار مورد نظر 30 بازار تا پایان شهریور به بهره برداری می رسد که 12 مورد از آنها طی هفته جاری کار خود را آغاز می کنند.
عرضه محصولات در ظروف تجزیه پذیر
صفایی دربخش دیگری از سخنان خود از عرضه محصولات بسته بندی در ظروف تجزیه پذیر خبر داد و گفت: از ابتدای خرداد ماه بخش عمده ای از ظروف عرضه محصولات به ظروفی با پایه گیاهی و یا ظروف تجزیه پذیر تبدیل شد همچنین جعبه میوه ها نیز با منشاء غیرپلیمری و شانه های خمیرکاغذی است.
وی ادامه داد: غرفه داران آجیل، خشکبار و نان فانتزی نیز ملزم به ارائه این محصولات در پاکت کاغذی با درجه غذایی شدند که شهروندان با اطمینان خاطر از آن استفاده کنند. تخم مرغ نیز صرفا در بسته بندی خمیر کاغذی خواهد بود، همچنین در مورد محصولات فرآوری شده از کیسه های نایلون با وزن و ابعاد کمتر استفاده می شود.
صفایی با بیان اینکه هنوز نتوانسته ایم جایگزین مناسبی برای کیسه های عرضه میوه درنظر بگیریم و تنها ظروف بسته بندی تغییر یافته است بیان داشت: ابعاد و وزن کیسه های پلاستیکی میوه نیز کوچکتر شده اما با شرکتهایی در حال رایزنی هستیم تا جایگزین مناسبی برای کیسه ها انتخاب کنیم و امیدوارم طی یک تا دو ماه آینده کیسه های میوه را نیز حذف کنیم.
عرضه مواد غذایی سالم و ارگانیک از ابتدای مهرماه
مدیرعامل سازمان میادین مبیوه و تره بار از عرضه محصولات سالم و ارگانیک در تعدادی از بازارهای سطح شهر نیز خبر داد و بیان داشت: ازابتدای مهرماه در تعدادی از بازارها، بازار محصولات سالم و ارگانیک راه اندازی می شود.
صفایی با بیان اینکه فراهم آوردن زمینه این اقدام و ارائه تسهیلات ویژه چون دریافت اجاره پایین ترو امکان فروش با قیمت بالاتر برای تولیدکنندگان این نوع محصولات جزو تکالیف سازمان قرار گرفت ادامه داد: فرصت عرضه مرغ فاقد هرمون نیز دراین بازارها فراهم می شود. هم اکنون در 16 استان کشور این نوع مرغ با مجوز سازمان دامپزشکی کشور تولید می شود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری عرضه تخم مرغ نشان دار را یکی دیگر از اقدامات سازمان اعلام کرد و بیان داشت: عرضه تخم مرغ شناسنامه دار به صورت فله یا بسته بندی انجام می شود که به دلیل متناسب بودن قیمت نوع فله آن به دلیل عدم بسته بندی ، این نوع به منظور عرضه در میادین انتخاب و عرضه آن الزامی شد.
فقط مرغ بسته بندی در میادین عرضه می شود
وی در ادامه با بیان اینکه عرضه مرغ بسته بندی که از کیفیت و بهداشت بیشتری برخوردار است، سالهاست که در تمام استانها انجام می شود اما دستگاههای مسئول هنوز در تهران آن اجرایی نکرده اند گفت: از ابتدای مهرماه فقط مرغ بسته بندی شده در میادین و بازارهای سازمان میادین با افزایش قیمت محدود عرضه می شود.
صفایی با اشاره به اینکه این اقدام براساس توافق با سازمان دامپزشکی کشور انجام می شود بیان داشت: روزانه 700 تا 750 تن مرغ در تهران عرضه می شود که به دلیل عدم بسته بندی شرایط مطلوبی ندارد.
نظر شما